tisdag 10 augusti 2010

Norske Haq: - Ingen problemer med sex- eller klinescener Kan bli Bollywood-dronning i italiensk film!

- Det er veldig hyggelig å bli forespurt, det høres ut som et spennende prosjekt. Å få lov til å være med på et internasjonalt prosjekt og jobbe med italienere høres gøy ut. Jeg avventer bare manus, det høres lekent ut, sier Iram Haq til VG.

Radio serva («Kringkastet sladder») heter prosjektet, og er basert på flere korthistorier skrevet av den italienske forfatteren Marcello Fois. Regissør er Ferdinando Vicentini Orgnani og han er svært interessert i å sikre seg underskriften til den norske skuespilleren.

Hete scener

Iram Haqs rolle i filmen er som en kjent Bollywood-dronning på filminnspilling i Roma, en innspilling som det viser seg er ulovlig. Den blir stoppet av politiet, og en av politimennene forelsker seg i Haqs karakter. Kjærlighetsdramatikk altså, men Haq har ikke noe i mot å spille inn hete scener, hvis manuset krever det.Etter flere uker med sommer har mange klart å få en fin brunfarge. Her er tipsene til hvordan du pleier huden og holder på brunfargen.

Lange dager i solen gjør huden uttørket og grovere enn vanlig. Det er viktig å tenke på at brunfargen egentlig er hudens forsøk på å forsvare seg mot UV-strålene. Huden blir både mørkere og tykkere enn vanlig for å gi bedre beskyttelse mot solstrålene. Detfor trenger også huden ekstra god pleie etter en solferie eller lange dager på stranden.

Inga kommentarer: